Ha a letöltést megakadályozza a viruskereső

Ha a letöltést megakadályozza a viruskereső

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Az alábbi tapasztalatokat, információkat tudjuk ezzel kapcsolatban megosztani Önnel:

 

A vírusírtók adatbázisát rendszeresen frissítik a gyártók, és vannak olyan gyártók, akiknél a programjaink időnként fennakadnak a vizsgálaton, aztán egy következő frissítésnél ez a probléma megszűnik.

 

Az Infotéka Kft. szerverein Kaspersky vírusvédelem található. Az általunk használt számítógépeken ESET/NOD Antivírus, illetve Smart security dolgozik. Ezek hivatalosan vásárolt és folyamatosan frissített rendszerek, így a vírusfertőzés esélye elenyésző.

Letölthető állományainkkal kapcsolatban a fenti védelmi szoftverek nem jeleznek problémákat sem a szerveren, sem a fejlesztői számítógépeken, miközben böngészőben történő letöltéskor valóban előfordul az Ön által is jelzett probléma.

 

Ennek ellenére felelősséggel nem tudunk konkrét választ adni az ilyen problémákra, mivel a mi programunkhoz letöltött frissítés akár az Ön gépén is megfertőződhet. (Automatikus frissítésnél is megtörténik a letöltés telepítés előtt)

 

Igyekszünk megfelelő megoldást találni, addig viszont csak az alábbi lehetőséget tudjuk javasolni:

Az ESET és egyéb Antivírus programok védelme ideiglenesen felfüggeszthető, ha a képernyő jobb alsó sarkában, a futó programok között található ikonjára kattint JOBB gombbal, és a felugró menüből a Védelem felfüggesztése pontot választja, majd megadja, hogy milyen időtartamra szeretné felfüggeszteni:

 

clip0082

 

clip0083

 

Megértését köszönjük!