Napló Win32 adatok átvétele Napló.NET-be

Napló Win32 adatok átvétele Napló.NET-be

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Ha szeretné átvenni a régi könyvelési anyagokat, akkor töltse le és telepítse a legutolsó verziót az Infotéka Ügyfélkapuról eddig használt Napló Win32-es programjához. Mivel ez ZIP típusú frissítés, így ügyeljen rá, hogy letöltés után ezt nem elindítani kell, hanem a tartalmát CSAK bemásolni a program könyvtárba, ahol a Napló Win32 található, és itt felül kell írni a régi verziójú állományokat.

 

Ezután belépve a programba megtalálja Tools rendszerek/Arhív adatok karbantartása alatt a Könyvelés export funkciót. További információkat a Napló.NET Súgójában talál:

 

Adatok átvétele Napló Win32 programból

 

A Napló.NET program telepítőjét az alábbi linken találja:

 

infotéka Napló.NET telepítő letöltése

 

Töltse le és telepítse.

 

Ezután az Online Súgó alapján vegye használatba, és regisztrálja be az emalben küldött kulccsal.

 

 

Az utolsó teljes Napló Win32 verzióban (2015.11.05) csak 2020-ig végezhető el a Könyvelés export, mivel az átállás már évek óta zajlik, és az volt a terv, hogy 2020-ig meg is történik mindenkinél.

Fejlesztőink készítettek egy módosítást, amivel ki lehet exportálni a 2020 utáni éveket is. Ezt csak az exportáláshoz érdemes használni. Ha könyvelni szeretne még a Napló Win32-ben, akkor az eddigi verziót kell használni.

 

Töltse le az alábbi linkről a módosított verzió exe állományát, és másolja be a Napló Win32 könyvtárába (ne változtassa meg a nevét). Ezután közvetlenül erre a fájlra kattintva indítsa a programot, amikor exportálni szeretne:

Napló Win32 Könyvelés exporthoz