Szoftvervédelmi kulcs törlése

Szoftvervédelmi kulcs törlése

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Bizonyos esetekben szükség lehet a szoftverekhez megadott szoftvervédelmi kulcs/kulcsok törlésére. Ehhez az alábbi linkről letölthető segédprogram nyújt segítséget:

Infotéka .NET szoftvervédelmi kulcs törlés

 

A programot azon a gépen futtassa, ahová telepítve vannak az Infotéka NET-es programjai, tehát például hálózatos használat esetén a szerverként használt gépen.

 

Az állomány futtatásakor az alábbi üzenettel találkozhat:

 

clip0068

 

Kattintson a További információ feliratra, majd nyomja meg az ekkor alul megjelenő Futtatás mindenképpen gombot.

 

Indítás után az alábbi képernyővel fog találkozni. Itt kiválaszthatja, hogy melyik program szoftvervédelmi kulcsát (kulcsait) szeretné törölni, illetve hogy az általános, minden cégre vonatkozó (1. opció), vagy az egyedi regisztrációkhoz tartozó kulcsokra vonatkozzon a törlés (2. opció). Utóbbi esetben a 3. opcióval lehetősége van egy adott cég egyedi regisztrációjához tartozó szoftvervédelmi kulcsának törlésére. Az, hogy melyik opciót érdemes választani, attól függ, hogy milyen módon végezte a regisztrációt korábban:

 

clip0111

 

A fenti beálítások után a Törlés gombra kattintva megtörténik a szoftvervédelmi kulcs (kulcsok) törlése, és a programba történő legközelebbi belépéskor már demó üzemmódban fog működni.

A regisztrációt bármikor újra elvégezheti, ha szükséges.